Avrupa, Gençler İçin El Ele" Projesi - Niğde - Son Dakika
Güncel

Avrupa, Gençler İçin El Ele" Projesi - Niğde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: "Avrupa, gençler için el ele" projesi Toplantıya katılanlardan görüntüler Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Fatma Büyükakkaş'ın konuşması Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel'in açıklamaları "Avrupa, gençler için el ele" projesi Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği'nin AB Ulusal Ajans Projesi olan "Avrupa, gençler için el ele" adlı projenin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

27.01.2016 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

"Avrupa, gençler için el ele" projesi

Toplantıya katılanlardan görüntüler

Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Fatma Büyükakkaş'ın konuşması

Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel'in açıklamaları "Avrupa, gençler için el ele" projesi

Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği'nin AB Ulusal Ajans Projesi olan "Avrupa, gençler için el ele" adlı projenin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Niğde Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, gençler için hazırlanan bir projenin sonuç toplantısında yurt dışından gelen misafirleri ağırlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Hüdavend Hatun Kadın Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Fatma Büyükakkaş ise projenin açılış toplantısını Prag 'da yaptıklarını, sonuçlarını da paylaşmak üzere Niğde'de toplandıklarını kaydetti.

Büyükakkaş, proje ortaklarının Niğde Valiliği, İngiltere, Estonya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Polonya olduğunu belirterek, "Proje çalışmaları kapsamlı bir şekilde yürütülerek 36 lise öğrencisi ile 36 üniversite öğrencisi akran rehberliğiyle etkinlikler düzenledi" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, dernek başkanı Büyükkakaş'a plaket taktim etti.

Avrupa, Gençler İçin El Ele" Projesi - Niğde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa, Gençler İçin El Ele' Projesi - Niğde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement