Avrupa'nın En İyi Snowboard Yarışçıları, Erciyes'te Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Avrupa'nın En İyi Snowboard Yarışçıları, Erciyes'te Buluşuyor

Avrupa\'nın En İyi Snowboard Yarışçıları, Erciyes\'te Buluşuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonunun ev sahipliği ile Maximum Zirve Erciyes, 13-15 Şubat tarihleri arasında Erciyes'te gerçekleşecek.

10.02.2015 14:32  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun ev sahipliği ile Maximum Zirve Erciyes, 13-15 Şubat tarihleri arasında Erciyes'te gerçekleşecek.

Türkiye'nin en yüksek kış sporları merkezi Erciyes'te bir ilk yaşanacak. 13-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek dört kategorideki snowboard yarışlarıyla kışın ritmi zirveye çıkacak. Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi snowboard sporcuları, Erciyes A.Ş. ve Playmaker organizasyonuyla Erciyes'te buluşacak.

FIS SNOWBOARD EUROPA CUP İLK KEZ TÜRKİYE'DE

Maximum Zirve Erciyes'te, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu organizasyonuyla Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek FIS Snowboard Europa Cup coşkusu yaşanacak. Hem erkek hem de kadın 64 sporcunun katılımıyla Avrupa'nın en iyi snowboard yıldızları Türkiye'de ilk kez piste çıkacak.

4 YARIŞ BİR ARADA

Maximum Zirve Erciyes'te ilkler yaşanmaya devam edecek. İş Bankası İş'te Üniversiteli'nin katkılarıyla Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan İş'te Üniversiteli Campus Rider'da üniversiteli sporcular kıyasıya yarışacak. Snowkite Turkish Open ve Snowboard Jam Session ve Türkiye'de ilk kez düzenlenecek FIS Snowboard Europa Cup'la Maximum Zirve Erciyes'te 4 yarışın heyecanı bir arada yaşanacak.

YÜKSEK REKABET, YÜKSEK HEYECAN

Maximum Zirve Erciyes yarışlarına katılacak sporcular, hem yarışmayı hem de birbirinden değerli ödülleri kazanmak için pistte tüm hünerlerini gösterecek. Ulusal ve uluslararası arenada boy göstermiş dünya standartlarında birçok sporcunun da katılacağı Maximum Zirve Erciyes'te toplam 234 sporcu en iyi olmak için yarışacak.

Organizasyonun programı ise şu şekilde:

13 Şubat Cuma

FIS Snowboard Europa Cup antrenman seansı

Teknik Toplantı

Deneme Yarışları

14 Şubat Cumartesi

FIS Snowboard Europa Cup 1. Gün Finalleri

Snowkite Turkish Open

İş'te Üniversiteli Campus Rider

Freestyle Jam Session

İlker Aksungar, Orkun Bozdemir ve Mete 56 performansları

15 Şubat Pazar

FIS Snowboard Europa Cup 2. Gün Finalleri

Snowkite Turkish Open

Ödül Töreni

Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa'nın En İyi Snowboard Yarışçıları, Erciyes'te Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement