Avrupa Tango Şampiyonası - Son Dakika
Güncel

Avrupa Tango Şampiyonası

Şampiyona, 32 çiftin katılımıyla Ankara'da başladı.

25.10.2014 17:04

Uluslararası Arjantin Tango Federasyonu ve Swingturk Akademisinin ortaklaşa düzenlediği Avrupa Tango Şampiyonası, Ankara'da başladı.

Federasyon Başkanı Yuri Deyev, bir otelde gerçekleşen şampiyona öncesi yaptığı açıklamada, federasyonlarının, dünyanın 3 ülkesinde uluslararası tango yarışması düzenlediğini belirtti.

Swingturk Akademisinin kurucusu Muharrem Aydoğan ile Rusya'nın başkenti Moskova'da bir etkinlikte bir araya geldiklerini ifade eden Deyev, "Aydoğan ile orada yaptığımız görüşmelerin ardından Türkiye'de de tango yarışmaları düzenlemeye karar verdik. Daha önce de Antalya'da bir etkinliğe imza atmıştık. Türk dansçılar dünya standartlarının altında değiller. Aralarında çok iyi dansçılar var ve bu tür etkinliklere gösterilen ilgi umut verici" diye konuştu.

Akademinin kurucusu ve başhakem Muharrem Aydoğan da şampiyonanın küçükler, başlangıç, orta, ileri seviye ve gösteri kategorilerinde gerçekleştirildiğini anlattı. Yarışmaya 6 ülkeden 32 çiftin katıldığını belirten Aydoğan, gördükleri ilginin kendilerini sevindirdiğini ve ilerleyen zamanlarda benzer etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa Tango Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement