Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonası'na Tokat'ta Hazırlanıyorlar - Son Dakika
Spor

Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonası'na Tokat'ta Hazırlanıyorlar

Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonası\'na Tokat\'ta Hazırlanıyorlar

Tokat’ta devam eden Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı hazırlık kampında genç sporcular Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonalarına hazırlanıyor.

02.02.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta devam eden Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı hazırlık kampında genç sporcular Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonalarına hazırlanıyor.

Tokat Uzunburun mevkisinde bulunan Güreş Eğitim Merkezi'nin uluslararası standartlara sahip güreş antrenman ve kondisyon salonunda 61 kişilik milli takım kafilesi antrenmanlarına devam ediyor. Hazırlık kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreş As Başkanı Serdar Cinkılıç, Tokat'ta ilk kez güreş kampı düzenlendiğini söyledi. Kampa katılan genç güreşçilerin Avrupa da dünyada derece yapmış kişiler olduğunu ifade eden Cinkılıç, "Türkiye'nin en seçkinleri şu anda bizimle burada. Tokat'ta ilk kamp oluyor. Bundan sonra devamı olması açısından elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. İnşallah memnun kalırlar" dedi.

Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takım antrenörlerinden İsmail Tor ise kampın yaklaşık 15 gün süreceğini kaydetti. Takımının geçen yıl Avrupa ikincisi olduğunu kaydeden Tor, "Bu sene de İsveç'te yapılacak olan Avrupa şampiyonasına, Gürcistan'da yapılacak dünya şampiyonasına hazırlanıyoruz. İnşallah bu sene daha iyi dereceler bekliyoruz. Geleceğin sporcuları buradan çıkıyor. Tohum ağırlıklı sporcular burada bulunuyor. Zaten Türkiye güreşte bir marka. Geleceğin Hamza Yerlikayaları burada bulunuyor" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonası'na Tokat'ta Hazırlanıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement