Avrupalı Konuklar Baykan Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Konuklar Baykan Tuna'yı Ziyaret Etti

Avrupalı Konuklar Baykan Tuna\'yı Ziyaret Etti

Mersin’in merkez Toroslar ilçesindeki Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan bir Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında İsveç, Almanya ve İtalya’dan Mersin’e gelen öğretmen ve öğrenciler merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ettiler.

11.04.2014 17:03

Mersin'in merkez Toroslar ilçesindeki Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan bir Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında İsveç, Almanya ve İtalya'dan Mersin'e gelen öğretmen ve öğrenciler merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Avrupalı konuklarına eğitim ve gençlik alanında yaptıkları çalışmaları anlatan Tuna, ülkeler arası hayata geçirilen bu projelerin, farklı ülkelerin kültürlerinin tanınmasına ve uluslararası diyalogun artmasına vesile olduğunu ifade etti. Belediye olarak gençliğe ve eğitime büyük önem verdiklerini belirten Tuna, öğrencilerin girişimcilik ve özgüven duygularını kazanmaları için birçok proje hayata geçirdikleri bilgisini verdi.

Mersin'de AB projeleri gerçekleştirmeye hak kazanan kurum ve kuruluşlar arasında birinci sırada yer aldıklarını da kaydeden Tuna, "Bu kapsamda bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Ziyarette, Avrupalı konuklar Başkan Tuna'ya ülkelerine özgü bir hediye verirken, Tuna da konuklarına üzerinde Toroslar Belediyesi'nin logosunun bulunduğu çini işlemeli birer vazo hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupalı Konuklar Baykan Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement