Avukat ve Eşi Zincirleme Kazada Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Avukat ve Eşi Zincirleme Kazada Öldü (2)

Eşi DEĞİL KARDEŞİYMİŞTekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde cam şişe yüklü TIR, tanker ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Erdem ve Zeynep Didem Değirmencioğlu'nun eş değil kardeş oldukları anlaşıldı.

25.06.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi DEĞİL KARDEŞİYMİŞ

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde cam şişe yüklü TIR, tanker ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Erdem ve Zeynep Didem Değirmencioğlu'nun eş değil kardeş oldukları anlaşıldı. Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 1977-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Özcan Değirmencioğlu'nun çocukları olan avukat Erdem ile kız kardeşi Zeynep Didem'in cesetleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kardeşlerin ölümü yakınlarını ve dostları arasında büyük üzüntüye neden oldu.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Zincirleme trafik kazasında cam şişe yüklü TIR'a çarparak yolda yan dönen ve Değirmencioğlu kardeşlerin otomobille çarptığı tankerin sürücüsü Ergün Özcan, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avukat ve Eşi Zincirleme Kazada Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement