Avusturyalı Turist Denizde Öldü - Son Dakika
Güncel

Avusturyalı Turist Denizde Öldü

Avusturyalı Turist Denizde Öldü

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, rüzgara rağmen denize giren Avusturyalı turist 85 yaşındaki Bruno Rammer, ilk belirlemelere göre kalp krizinden yaşamını yitirdi.

28.09.2014 10:53

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, rüzgara rağmen denize giren Avusturyalı turist 85 yaşındaki Bruno Rammer, ilk belirlemelere göre kalp krizinden yaşamını yitirdi. Rammer'in ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

Yaklaşık bir hafta önce eşi ile Ayvalık Sarımsaklı'ya tatile gelen 2 çocuk babası Bruno Rammer, dün saat 16.00'da, dalgalı denize rağmen suya girdi. İyi yüzücü, kayak sporları tutkunu ve eski dağcı olduğu belirtilen Rammer, bir süre sonra gözden kayboldu. Rammer'in dönmemesi üzerine eşi çevredekilerden yardım istedi. Vatandaşlar durumu, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı ile Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri botla Sarımsaklı plajı açıklarında arama yaptı. Kısa bir süre sonra Rammer'in hareketsiz bedeni bulundu. İlk belirlemelere göre kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan Rammer'in cesedi, kesin ölüm nedenini belirlenmesi için otopsi yapılmak üzerde Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avusturyalı Turist Denizde Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement