Ayal'dan Bahar Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Ayal'dan Bahar Kahvaltısı

Ayal\'dan Bahar Kahvaltısı

Balıkesir’in Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) Okul Aile Birliği, öğrenci-veli-okul işbirliğini geliştirmek amacıyla ‘Ayal Bahar Kahvaltısı’ adı altında Ayvalık Uygulama Oteli’nde geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi.

20.04.2014 17:04

Balıkesir'in Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) Okul Aile Birliği, öğrenci-veli-okul işbirliğini geliştirmek amacıyla 'Ayal Bahar Kahvaltısı' adı altında Ayvalık Uygulama Oteli'nde geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi.

Kahvaltıya, öğrencileriyle birlikte veliler, Kaymakam Naif Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Okul Müdürü Veli Tuncay, Ayvalık Anadolu Lisesi Öğretmenleri, hayırsever Eser Güneç ve arkadaşları, Denizcilik Lisesi Müdürü Hüseyin Aday ve Okul Aile Birliği, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Aile Birliği katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Sakallı, konuyla ilgili yaptığı, "Okulumuz Ayvalık'ın en gözde, en başarılı okullarındandır. Bu nedenle yapılan her türlü etkinlik ve faaliyet Ayvalık Vitrininde sergilenmektedir. Bahar Kahvaltısı etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza, kahvaltı için bize en güzel manzarası ve ikramlarını sunan Ayvalık Uygulama Oteli yetkililerine, kahvaltı organizasyonunda desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza kısaca bu güzel günde yanımızda yer alan herkese teşekkür ederim. Okul Aile Birliğimiz okulumuza katkı sağlayacak faaliyetlerine devam edecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayal'dan Bahar Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement