Aydın AK Parti Aydın Yöneticileri Ankara'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Aydın AK Parti Aydın Yöneticileri Ankara'ya Gitti

Aydın AK Parti Aydın Yöneticileri Ankara\'ya Gitti

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim öncesi partisinin seçim vaatlerini açıkladı.

05.10.2015 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim öncesi partisinin seçim vaatlerini açıkladı.Toplantıya Aydınlı parti yöneticileri ve milletvekili adayları da katıldı.

Ankara ATO Congresium'da düzenlenen toplantıya, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti Aydın Milletvekili Adayları katıldı.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda, "Huzur ve istikrar 1 Kasım seçimlerinde temel vizyonumuzdur. Tazelendik ve yenilendik 'Haydi Bismillah' diyoruz" dedi.Vaatlerimiz halkımızın her kesimine dokunacak" dedi.

İlk vaadin yeni anayasa olduğunu kaydeden Davutoğlu, cemevlerine hukuki statü verileceğini de duyurdu. Seçilme yaşının 18'e inmesi, gençlere sınırsız, ücretsiz internet imkanı, kendi işini kuracak gençlere, proje getirmesi karşılığında 50 bin lira karşılık destek, emekliye yeni zam, asgari ücretin bin 300 TL'ye çıkartılması ve taşerona kadro gibi vaatleri de beyannamede var. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın AK Parti Aydın Yöneticileri Ankara'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement