Aydın Avcılık Kulübü Başkanı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Aydın Avcılık Kulübü Başkanı Tüfekle İntihar Etti

Aydın Avcılık Kulübü Başkanı Tüfekle İntihar Etti

Aydın Avcılık kulübü başkanı tüfekle intihar ettiAYDIN'daki Söke Avcılık Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı 63 yaşındaki Çetin Özat, girdiği bunalım sonucu bağ evinde göğsüne dayadığı av tüfeğinin tetiğini çekerek intihar etti.

11.08.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Avcılık kulübü başkanı tüfekle intihar etti

AYDIN'daki Söke Avcılık Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı 63 yaşındaki Çetin Özat, girdiği bunalım sonucu bağ evinde göğsüne dayadığı av tüfeğinin tetiğini çekerek intihar etti.

Bir yıl önce eşinden boşanan ve 20 yıldır Söke Avcılık Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü Başkanlığını yürüten, iki çocuk babası Çetin Özat, bu sabah kiraladığı otomobille, Ağaçlı Mahallesi Ovacık Mevkii'ndeki bağ evine gitti. Bir arkadaşına mesaj atan Özat, intihar edeceğini haber verdi. Daha sonra yıllardır avcılıkta kullandığı av tüfeğini göğsüne dayayan Özat, silahın tetiğini çekti. Mesajı gören arkadaşlarının ihbarıyla bugün saat 09.30'da olay yerine giden jandarma, Özat'ı kanlar içinde buldu. Yapılan kontrolde, Özat'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Olayı duyan yakınları, bağ evine koştu. Ölüm haberi yakınlarında üzüntü yarattı. Özat'ın son zamanlarda maddi sıkıntı da yaşadığı belirtildi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Özat'ın cenazesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Avcılık Kulübü Başkanı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement