Aydın - Başına Sert Bir Cisimle Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Aydın - Başına Sert Bir Cisimle Vurularak Öldürüldü

Aydın - Başına Sert Bir Cisimle Vurularak Öldürüldü

Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüAYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 57 yaşındaki Halil Hazal, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü.

05.03.2016 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 57 yaşındaki Halil Hazal, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Polis, cinayetin kim tarafından işlediğinin araştırıldığını belirtti.

Olay saat 11.00 sıralarında İncirliova Kurtuluş Mahallesi İnegazi Mevkii'nde meydana geldi. Kurtuluş Mahallesi'nde oturan evli ve iki çocuk babası Halil Hazal, dün (cuma) saat 23.00'de evinden sokağa çıktı; gece geri dönmedi. Bugün saat 11.00'de, İnegazi Mevkii'nde tarlasına giden çiftçiler, Hazal'ın başı ezilmiş cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerini gelen polis, inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Halil Hazal'ın cesedi Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Geçen yıl Ağustos ayında Muğla'nın Milas ilçesinden İncirliova'ya taşınan Hasal'ın ev ve arsa alım satım işiyle uğraştığı öğrenildi. Cinayeti kimin ve ne için işlediğinin araştırıldığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Başına Sert Bir Cisimle Vurularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement