Aydın Bozdoğan'da Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika
Güncel

Aydın Bozdoğan'da Ormanlık Alanda Yangın

Aydın Bozdoğan\'da Ormanlık Alanda Yangın

Bozdoğan'da ormanlık alanda yangınAYDIN'ın Bozdoğan İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda yangın başladı.

20.04.2016 18:17

Bozdoğan'da ormanlık alanda yangın

AYDIN'ın Bozdoğan İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda yangın başladı. Orman ve itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.

Örmepınar Mahallesi yakınlarında çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda, saat 14.00'te, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgar ve alevlerin etkisiyle patlayan çam kozalaklarının çevreye yayılmasıyla yangın büyüdü. Bölgeden yükselen dumanları görenler, orman ve itfaiye ekiplerine yangını bildirdi. Muğla Orman Bölge ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü ile Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dört arazöz, dört yangın söndürme ekibi, dört vidanjör, dört tanker ve dört itfaiye aracıyla bölgeye hareket etti. Ekipler, söndürme çalışması başlattı. Yangın sezonu olmadığı için uçak kiralanamadığı bu nedenle de havadan söndürme çalışmalarının yapılamadığı belirtildi.

İKİ MAHALLEYİ TEHDİT EDİYOR

Büyüyen alevleri söndürmek için aralıksız çalışmalar sürerken, bölgedeki Altıntaş ve Örmepınar mahallelerinde, yangın tehlike yarattı. Yangının şuan için tahliye işleminin uygulanmasını gerektirecek kadar yakın olmadığı ifade edildi. Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ve CHP'li Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer'in bölgede çalışmaları yerinde izlediği ifade edildi. Ekiplerin söndürme çalışması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Bozdoğan'da Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement