Aydın Çerçioğlu'ndan Park Çıkışı - Son Dakika
Güncel

Aydın Çerçioğlu'ndan Park Çıkışı

Aydın Çerçioğlu\'ndan Park Çıkışı

Çerçioğlu'ndan park çıkışı Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde muhtarlık binası ve düğün salonunun temel atma törenine katılan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Valilik tarafından yapımı devam eden Çakırbeyli meydan düzenleme inşaatını eleştirerek "Bu düzenleme Çakırbeyli'nin göbeğinde sürünüp gidiyor.

05.02.2016 17:22

Çerçioğlu'ndan park çıkışı

Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde muhtarlık binası ve düğün salonunun temel atma törenine katılan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Valilik tarafından yapımı devam eden Çakırbeyli meydan düzenleme inşaatını eleştirerek "Bu düzenleme Çakırbeyli'nin göbeğinde sürünüp gidiyor. Eğer yapamayacaklarsa versinler bana ben 48 saat içerisinde bitireyim" dedi.

Merhum Başbakan Adnan Mendres'in memleketi Çakırbeyli'de muhtarlık binası ve düğün salonu inşaatının temel atma töreni yapıldı. Sağanak yağmur altında yapılan törene CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, CHP'li Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın dört bir tarafına hizmet götürdüklerini söyleyerek seçim öncesi verdiği sözleri bir bir tuttuğunu dile getirdi. Çakırbeyli'de yeni bir muhtarlık binası ve çok amaçlı bir düğün salonuna ihtiyaç olduğunu hatırlatan Çerçioğlu, "O gün burada söz vermiştim, bugün de sizlerle birlikte temelini atıyoruz. Mayıs ayında da burayı tamamlayarak hizmete açacağız. Valilik tarafından aylardan beri yapımı süren park ve meydan düzenlemesi, Çakırbeyli'nin göbeğinde sürünüp gidiyor. Eğer yapamayacaklarsa versinler bana ben 48 saat içerisinde bitireyim. Biz köylülerimle imece usulü yapsak yine bitiririz" dedi.

TOPUKLU EFE İSMİ VERİLDİ

Konuşmalardan sonra okunan duaların ardından temel atma törenine geçildi. Muhtar Mehmet Demir temeli atılan muhtarlık hizmet binası ve düğün salonunun ismini 'Topuklu Efe' koyduklarını açıkladı ve büyük alkış aldı. Temel atma törenini Başkan Özlem Çerçioğlu, Başkan Mutlu Öztürk ve muhtar Mehmet Demir birlikte yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Çerçioğlu'ndan Park Çıkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement