Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Behzat Süheyl Uygur kardeşler bayramın birinci günü Kuşadası’nda sahne alacak.

25.07.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Behzat- Süheyl Uygur kardeşler bayramda Kuşadası'nda "Hassta etme adamı" oyununu sahneleyecekler.

Kuşadası Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, bayramın birinci günü akşamı Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu'nun "Hassta Etme Adamı"oyunu Kuşadası'nda sahnelenecek.

Pazartesi akşamı saat 21.00'de İsmail Cem Meydanı'nda sahnelenecek oyunda, sağlık ile ilgili konular ele alınıyor.

Altı skeçten oluşan ve bir bütünlük içinde sağlık konularını hem hasta, hem de doktor perspektifinden anlatan oyunun Kuşadası'nda ilgi göreceğini söyleyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Kuşadası'nda bayram büyük bir coşkuyla yaşanacak. Uygur kardeşler de bu coşkuya katkıda bulunacak. Bayramı Kuşadası'nda geçiren herkesi bekliyoruz" dedi.

- Kur'an kursuna katılanlara hediye

Nazilli Belediyesi Kadın Dayanışma Evi'nde Nazilli Belediyesi ve Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız'ın girişimleri ile başlatılan kadınlara yönelik Kur'an Kursu sona erdi.

Kursun sona ermesi nedeniyle düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Haluk Alıcık kursu tamamlayan 60 kursiyere Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Dayanışma evinin amacına uygun bir şekilde çeşitli faaliyetler yaptığını söyleyen Alıcık, "Kadınların kişisel gelişimlerini artırması, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanması için çeşitli eğitimler verilmesini amaçlamıştık. Şu ana kadar amaçlarına uygun şekilde çalışmaların yapıldığı Kadın Dayanışma Evi'nde açılışından bu yana çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen birçok aktiviteyi gerçekleştirdik" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement