Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca 22 bin kişiye iftar yemeği verileceği bildirildi.

18.06.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca 22 bin kişiye iftar yemeği verileceği bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, il genelinde 502 noktada iftar sofrası kurulacağı belirtildi.

Açıklamada, ramazan ayı süresince, Atatürk Kent Meydanı'nda, tasavvuf musikisi ve tiyatro gösterilerinin de aralarında bulunduğu çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği de vurgulandı.

Öte yandan Germencik Belediyesi'nce yapılan açıklamada da, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 2 bin 500 kişilik iftar yemeği dağıtımı yapılacağı ifade edildi.

İftar yemeklerinin ihtiyaç sahiplerinin evlerine belediye araçları ile servis edileceği aktarıldı.

Bilim Sanat Merkezi tanıtıldı

Aydın'da 182 üstün zekalı öğrencinin eğitim gördüğü Bilim Sanat Merkezi'nin tanıtımı yapıldı.

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, merkezde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Aydın genelinde tespit edilen üstün zekalı öğrencilere, 18 uzman eğitimci tarafından hizmet verildiğini söyledi.

Merkezde fen, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarlarının yanı sıra, uzay ve gök bilimleri atölyeleri, resim, müzik sınıfı gibi çocukların gelişimlerine katkıda bulunacak alanların oluşturulduğunu dile getiren Töre, bilgisayar, dil ile elektrik elektronik laboratuvarlarının kurulması için de çalışma yapıldığını ifade etti.

Töre, merkezin Aydın'a kazandırılmasında katkı sağlayan Aydın Ticaret Borsası yetkililerine de teşekkür etti.

Toplantıya Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar ve Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı da katıldı.

ADÜ Futbol Takımı, Süper Lig'de

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Futbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Futbol Ligi'nde, süper lige yükseldi.

ADÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BEYSO) Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı ve takımın teknik direktörü Yar. Doç. Dr. Reşat Kartal, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile oynadıkları final karşılaşmasını kazanarak süper lige yükseldiklerini söyledi.

Türkiye Üniversiteler Futbol Ligi'nde 128 üniversite takımının mücadele ettiğini, kısa sürede büyük başarıya imza attıklarını dile getiren Kartal, Rektör Bircan'a takım forması da hediye ederek katkılarından dolayı teşekkür borçlu olduklarını ifade etti.

Rektör Bircan ise, oyuncuların da katıldığı ziyarette başarıların devamını dileyerek bundan sonra da ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement