Aydın'ın Gingerli Zabıtaları Sahaya İniyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Gingerli Zabıtaları Sahaya İniyor

Aydın\'ın Gingerli Zabıtaları Sahaya İniyor

Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentin en büyük sorunlarından biri olan cadde ve kaldırımların işgali konusuna son vermek için kurulan gingerli ekiplerle denetimlerini sıklaştıracak.

23.05.2013 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentin en büyük sorunlarından biri olan cadde ve kaldırımların işgali konusuna son vermek için kurulan gingerli ekiplerle denetimlerini sıklaştıracak.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kaldırım üzerine işgal eden seyyar satıcılardan son günlerde vatandaşların şikayetlerinin arttığını söyledi. Soruna çare olarak gingerli zabıta araçlarını satın aldıklarını belirten Çerçioğlu, "Aydın Belediyesi olarak yolları ve kaldırımları işgal eden seyyara karşı ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde, bu sistemle zabıtamız kalabalık ve dar caddelerde daha hızlı hareket edecek. Hedefimiz, vatandaşla iç içe olan ve vatandaşın güvenliğini, sağlığını korumak için çalışan zabıtamızın daha verimli çalışmasını sağlamak" diye konuştu.

Aydın Belediyesinin, değişen dünya koşullarına en hızlı uyum sağlayan belediyelerden biri olduğunu da kaydeden Çerçioğlu, şöyle konuştu: "Kentimizde yaşayan halkımıza daha modern ve daha hızlı bir hizmet vermek için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Bunun için de teknoloji ve gelişime ayak uydurmamız gerekiyor. Belediyemiz bünyesinde bulanan tüm birimlerimize araç ve ekipman takviyesi devam edecek. Kentimize yapılan hizmetleri, çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun bir biçimde gerçekleştirme çabasındayız. Amacımız, daha yaşanabilir bir kent yaratmak" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Gingerli Zabıtaları Sahaya İniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement