Aydın Mememur-Sen'den Genel Sekreter Özkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın Mememur-Sen'den Genel Sekreter Özkan'a Ziyaret

Aydın Mememur-Sen\'den Genel Sekreter Özkan\'a Ziyaret

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğine bağlı sendika başkanları Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Op.Dr.Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

20.11.2012 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğine bağlı sendika başkanları Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Op. Dr. Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi A. Baki Karaer ve Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğine bağlı sendikaların başkanları Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Mehmet Özkan 'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer'in yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs Başer, Diyanet-Sen Aydın Şube Sekreteri Bekir Şen, Toç-Bir-Sen Aydın İl Temsilcisi Selçuk Bora Yılmaz, Bem-Bir-Sen Aydın İl Temsilcisi Ali Aygül, Bayındır Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Seyfi Başer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Baki Karaer, Özkan'a yeni görevinde başarılar diledi. Karaer, Memur-Sen ve bağlı sendikalar olarak kendilerine ihtiyaç duyulan her anda işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretleri için Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve Memur-Sen Aydın Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Dr. Özkan'da Aydın'daki sağlık hizmetlerinin kalitesi ve ulaşılabilirliğini artırmak için mücadele edeceklerini kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Mememur-Sen'den Genel Sekreter Özkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement