Aydın Menderes 4'üncü Ölüm Yılında Memleketinde Anıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın Menderes 4'üncü Ölüm Yılında Memleketinde Anıldı

Aydın Menderes 4\'üncü Ölüm Yılında Memleketinde Anıldı

Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde, Aydın Menderes'in 4'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle mevlit okutulup lokma dağıtıldı.

25.12.2015 14:20

Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde, Aydın Menderes'in 4'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle mevlit okutulup lokma dağıtıldı.

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in oğlu, 24 Aralık 2011 yılında 65 yaşında vefat eden Aydın Menderes, memleketi Çakırbeyli'de eşi Ümran Menderes tarafından lokma dağıttırılarak anıldı. Eşinin katılamadığı lokma Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, Menderes Çiftliği çalışanları ile vatandaşlar hazır bulundu.

Trafik kazasının ardından felç olmasına rağmen milletvekili olarak görev yapan Aydın Menderes'in kendileri için çok değerli bir devlet adamı olduğunu söyleyen Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir şöyle dedi:

"Aydın Menderes yılmadan memleketi için mücadele verdi. Hem babası için, hem de Aydın Menderes için her yıl hayır yaparak onları anıyoruz. Onları hiç unutmayacağımızı böylece gösteriyoruz. Allah onların ülke için yaptıkları hayırları da kabul eylesin."  Çakırbeyli sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımı öncesi, camiden anons ile duyuru yapıldı. Ayrıca Cuma namazı öncesi camide mevlit okutuldu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Menderes 4'üncü Ölüm Yılında Memleketinde Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement