Aydın Myo 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Aydın Myo 2016 Mezunlarını Verdi

Aydın Myo 2016 Mezunlarını Verdi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

12.05.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda gerçekleşti.

Törene, ADÜ Rektörü Prof.Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan, Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Talip Kabadayı, İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nün müzik dinletisi ile başlayan tören, AYMES Giyim Üretim Teknolojisi öğrencilerinin defilesi ve ardından Aydın MYO'nun tanıtım filmi gösterimiyle devam etti. Gençleri iş yaşamlarına uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın MYO Müdürü Prof.Dr. Talip Kabadayı, mezun öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, "Bugün burada size veda etmiyoruz. Zira sizleri tüm imkan ve yetkinliğimizle geleceğe hazırlayarak uğurlarken aramızda kurulmuş bağın kuvvetlenerek devam edeceğini biliyoruz. Unutmayınız ki, burası sizin yuvanızdır ve daima öyle kalacaktır. Allah'ın sizin için nasıl bir yol çizdiğini bilmiyorsunuz. Başkalarının önüne geçmek için kimseyi ezmeyin, çalışarak, fark yaratarak önde olmaya bakın. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin." dedi.

Aydın MYO okul birincisi, Elektrik Bölümü öğrencisi Serhat Aydın yaptığı konuşmasında, Adnan Menderes Üniversitesi'nden mezun olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirterek hocalarına ve ailesine teşekkür etti. Rektör Bircan'ın Serhat Aydın'a plaketini vermesiyle devam eden tören, mezun olan öğrencilerin belgelerini almasıyla son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Myo 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement