Aydın Ölümlü Kazaya Yol Açan Kural İhlali Kamerada - Son Dakika
Güncel

Aydın Ölümlü Kazaya Yol Açan Kural İhlali Kamerada

Aydın Ölümlü Kazaya Yol Açan Kural İhlali Kamerada

Ölümlü kazaya yol açan kural ihlali kameradaAydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, önünde ilerleyen ve kendisi gibi kırmızı ışıkta geçen ancak ani fren yapınca çarpmamak amacıyla sürücüsünün manevra yaptığı kamyonet, üç ayrı motosikletlinin üzerinde devrildi.

13.07.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölümlü kazaya yol açan kural ihlali kamerada

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, önünde ilerleyen ve kendisi gibi kırmızı ışıkta geçen ancak ani fren yapınca çarpmamak amacıyla sürücüsünün manevra yaptığı kamyonet, üç ayrı motosikletlinin üzerinde devrildi. Bir kişinin öldüğü, üç kişinin ise yaralandığı kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildiği ortaya çıktı.

Kaza, dün (salı) saat 17.00 sıralarında, Tütüncüler Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir'den Kuşadası yönüne giden Serdal Ekinci'nin kullandığı gıda malzemesi yüklü 35 AD 7258 plakalı kamyonet, önündeki otomobille birlikte kırmızı ışıkta geçti. Öndeki otomobilin sürücüsü ani fren yapınca, kamyonet sürücüsü manevra yaptı. Bunun üzerine devrilen kamyonet, kontrolden çıkarak karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen Ömer Şengülen yönetimindeki 09 L 6552 plakalı motosiklete, Niyazi Solmaz yönetimindeki 09 L 9264 plakalı motosiklete ve Murat Zırhlı idaresindeki 09 BJ 853 plakalı motosiklete çarparak devrildi. Kazada motosiklet sürücülerinden Solmaz, Zırhlı ve kamyonet sürücüsü Ekinci yaralandı. Devrilen kamyonetin altına kalan Şengülen ise öldü. Şengülen'in cesedi morga kaldırıldı. Yaralılar ise Kuşadası Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Ölümlü Kazaya Yol Açan Kural İhlali Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement