Aydın Sevgilisi Bıçaklayan Çiftçi Nehirde Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Aydın Sevgilisi Bıçaklayan Çiftçi Nehirde Aranıyor

Aydın Sevgilisi Bıçaklayan Çiftçi Nehirde Aranıyor

Sevgilisi bıçaklayan çiftçi nehirde aranıyorAYDIN'ın Buharkent İlçesi'nde çiftçilik yapan evli 36 yaşındaki M.T. (Mesut Turğut), iddiaya göre, tartıştığı sevgilisi C.B.'yi (Cemile Bayar) bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra bileklerini kesti; ardından da Büyük Menderes Nehri'ne atladı.

14.07.2016 16:44

Sevgilisi bıçaklayan çiftçi nehirde aranıyor

AYDIN'ın Buharkent İlçesi'nde çiftçilik yapan evli 36 yaşındaki M.T. (Mesut Turğut), iddiaya göre, tartıştığı sevgilisi C.B.'yi (Cemile Bayar) bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra bileklerini kesti; ardından da Büyük Menderes Nehri'ne atladı. Kayıplara karışan M.T.'nin bulunması için çalışma başlatıldı.

Olay, dün (çarşamba) saat 19.00 sıralarında, Buharkent İlçe Meydanı'nda meydana geldi. Çiftçilik yapan evli ve iki çocuk babası M.T. evini terk ederek, kocasından boşanan iki çocuk annesi tekstil işçisi C.B.'yle yaşamaya başladı. Çiftin arası bir süre sonra bozuldu. M.T., bilinmeyen bir nedenle yine tartıştığı tekstil işçisi C.B.'yi, iş dönüşü ilçe meydanında beklemeye başladı. Servis otobüsüyle gelen ve meydanda inen C.B., markete gitti. Peşinden giden M.T., C.B.'yi yanında taşıdığı bıçakla göğsünden ve sırtından bıçakladı. Olayın ardından M.T., minibüsüne binerek kaçtı. Ağır yaralanan C.B., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. C.B.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan M.T.'nin yakalanması için peşine düştü. M.T.'nin kullandığı minibüs, Büyük Menderes Nehri Kabaağaç Köprüsü girişinde terk edilmiş halde bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, minibüsten itibaren köprünün ortasına kadar kan izlerine rastladı. Kan izlerinin köprünün demir korkuluklarında yoğunlaştığını gören ekipler, M.T.'nin bileklerini kestikten sonra köprüden attığını düşünerek arama çalışması başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi ile AFAD'dan yardım istendi. Gece olay yerine giden arama kurtarma ekipleri, Büyük Menderes Nehri'nde arama yaptı. Ancak M.T.'den bir haber çıkmadı. Arama sabah da devam etti. Daha sonra olay yerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama ekibi de çağrıldı. Polisin ve itfaiyenin balık adamları, suyun altında arama yaparken, botlarla da su yüzeyinde tarama yapılıyor. Arama işlemleri akşama kadar sürecek, bulunamaması halinde yarın sabah devam edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Sevgilisi Bıçaklayan Çiftçi Nehirde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement