Aydın Tatil Yolunda Hız Can Aldı 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Aydın Tatil Yolunda Hız Can Aldı 2 Ölü

Aydın Tatil Yolunda Hız Can Aldı 2 Ölü

Aydın'da emekli Başkomiser Ali Aydoğan'ın (67) kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek İbrahim Doğan'ın kullandığı TIR ile çarpıştı.

13.07.2016 05:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da emekli Başkomiser Ali Aydoğan'ın (67) kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek İbrahim Doğan'ın kullandığı TIR ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü emekli Başkomiser Ali Aydoğan ve eşi Nurhayat Aydoğan olay yerine hayatını kaybetti. Aydoğan çiftinin Denili'den Didim İlçesi'ne tatile gittiği öğrenildi.

Kaza, Aydın - Denizli Karayolu Serçeköy Mahallesi yakınlarında dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Denizli'den Didim'e giden emekli Başkomiser Ali Aydoğan'ın (67), kullandığı 20 ZA 441 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Aşırı hızlı olduğu belirtilen otomobil, yol yapım çalışması için B Tipi asfalt malzemesi taşıyan karşı yönden gelen İbrahim Doğan'ın (30) kullandığı 09 JM 664 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışan etkisiyle otomobil, şarampole yuvarladı. Taklalar atan otomobil yol kenarındaki incir ağacına çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan Nurhayat Aydoğan ile eşi Ali Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLÜM HABERİ KIZINA VERİLDİ

Yetkililer, Denizli'den Didim- Akbük'e tatile gitmek için yola çıktıkları öğrenilen emekli Başkomiser Ali Aydoğan ve Eşi Nurhayat Aydoğan'ın ölüm haberini kızları Zerrin Aydoğan'a verdi. Babası ile annesinin evden çıkarak Didim'e gittiklerini söyleyen Zerrin Aydoğan'ın, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

KAÇACAK YERİM YOKTU

Otomobilin hurdaya döndüğü ve iki kişinin yaşamını yitirdiği kazada, TIR şoförü İbrahim Doğan (30) olayı yara almadan atlattı. Doğan, Otomobil bir anda önümde belirdi. Fren yapmama fırsat kalmadan bana çarpıp şarampole uçtu. Ne olduğunu anlayamadım dedi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı inceleme sonucunda Aydoğan çiftinin yaşamını yitirdikleri belirledi. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemelerden sonra otomobilden çıkarılan cenazeler otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Tatil Yolunda Hız Can Aldı 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement