Aydınlı Öğrencilerin "Proje Logosu" - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Öğrencilerin "Proje Logosu"

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Ulusal Ajans tarafından açıklanan "AB Erasmus Programı" okul ortaklıkları projelerinin kabul listesindeki 2 proje için yapılan logo yarışmasında, yedi Avrupa ülkesi arasında birinci oldu.

26.02.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Ulusal Ajans tarafından açıklanan "AB Erasmus Programı" okul ortaklıkları projelerinin kabul listesindeki 2 proje için yapılan logo yarışmasında, yedi Avrupa ülkesi arasında birinci oldu.

Projelerin logosunu belirlemek üzere sanal ortamda yapılan "proje logo" yarışmalarının ikisinde de Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencilerinin tasarımına imza attığı logolar birinci seçilerek, "proje logosu" olarak belirlendi.

Okul Müdürü Mehmet Atay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "EUNEEDSU" (Avrupa'nın Size İhtiyacı Var) isimli projesinin gençlerde eğitim, erken okul terki, iş ve uluslararası uyum ve entegrasyon konularını kapsadığını Danimarka'nın koordinatörlüğünde İspanya, İtalya, Avusturya, Yunanistan ve Türkiye ortaklığında yürütüldüğünü anlattı.

Menderes Anadolu Lisesi Avrupa Proje ekibinin gerçekleştireceği ikinci proje BRIDGES (Köprüler) adını taşıdığını, bu projenin de İtalya koordinatörlüğünde Fransa, Romanya, Yunanistan, ve Türkiye ortaklığında gerçekleştirildiğini söyleyen Atay, bu proje ile amaçlarının, gençlere mezuniyet sonrası yapabilecekleri geleneksel ve yeni meslekleri tanıtmak, gençlerin iş dünyasına uyumlarını sağlamak ve doğru meslek seçimiyle onları hayata hazırlamak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınlı Öğrencilerin 'Proje Logosu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement