Aydınspor 1923'te Kızılcaham Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Kızılcaham Kampı Sona Erdi

Aydınspor 1923\'te Kızılcaham Kampı Sona Erdi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te Gölcük kampından sonra Kızılcamam kampı da sona erdi.

15.08.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te Gölcük kampından sonra Kızılcamam kampı da sona erdi. Siyah Beyazlı ekip Kızılcahamam'da bugün sabah saatlerinde yaptığı son antrenmanla Aydın'a dönüş için harekete geçti.

Aydınspor 1923'te 13 gündür devam eden Kızılcahamam kampı bugün sabah antrenmanından sonra sona erdi. Siyah Beyazlılar, sabah antrenmanından sonra 2.5 günlük izne çıktı. Kızılcahamam'da 4 hazırlık maçı oynayan Efe'ler 1 galibiyet 1 beraberlik ile 2 mağlubiyet aldı. Salı günü Aydın'da yeniden toplanacak olan futbolcular, lig hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

"TAKIMIMIZDAN SON DERECE MEMNUNUM"

Gölcük kampından sonra Kızılcahamam kampının da iyi geçtiğini ve oyunculara yeni sezon için sağlam bir yükleme yaptıklarını kaydeden Teknik Patron Muharrem Uğur, kampı değerlendirdi. Kampın kendi adlarına çok iyi geçtiği ifade eden Uğur, "Kızılcahamam kampımız harika geçti, bizim adımıza çok olumlu herhangi bir sıkıntı olmadan kampı bitiriyoruz. Toplamda 43 antrenman ve 58 saat antrenman yaptık. Futbolcularımız, arzulu istekli çalıştılar, eksiklerimizi görme şansı yakaladık. Hala eksiklerimiz var. Aydın'daki idmanlardan sonra daha iyi duruma geleceğiz. Takımımızdan son derece memnunum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Kızılcaham Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement