Aydınspor 1923 Yönetimi Çerçioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Yönetimi Çerçioğlu'nu Ziyaret Etti

Aydınspor 1923 Yönetimi Çerçioğlu\'nu Ziyaret Etti

Aydinspor 1923 yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

11.06.2014 15:39

Aydin spor 1923 yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Çerçioğlu, bütün Aydınlıları takıma sahip çıkmaya davet ederken, yönetime de takımı Aydın'ın tamamının kucaklaması için çalışmalar yapmasını istedi.

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Bşakan Kaya, Aydın'da büyük Aydınspor olgusunu oluşturabilmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki günlerde amatör spor kulüpleri ile çeşitli toplantılar yapıp Aydın'daki bazı amatör kulüpleri Aydınspor 1923'ün alt yapı takımı yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Özlem Çerçioğlu'da Aydınspor 1923'ün büyükşehir ile birlikte Kuşadası'ndan Buharkent'e kadar tüm Aydın'ın takımı olduğunu bütün Aydınlıların bu takıma sahip çıkması gerektiğini dikkat çekti. Yönetimin bütün Aydın'ı kucaklayıcı projeler geliştirip takıma bütün Aydın'a maal etmesini isteyen Başkan Çerçioğlu siyah beyazlı renklere bugüne kadar verdiği manevi desteğin devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette Aydınspor 1923 yönetimi Özlem Çerçioğlu'na 09 sırt numaralı üzerinde Özlem Çerçioğlu yazılı siyah beyazlı forma hediye ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Yönetimi Çerçioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement