Aynı Yönde Giden Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aynı Yönde Giden Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aynı Yönde Giden Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bariyerlere çarpan otomobilin, aynı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

04.06.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde, bariyerlere çarpan otomobilin, aynı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Olay, Keşan- Gelibolu Karayolu üzerindeki Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keşan'dan Gelibolu yönüne giden Şakir İnce (33) yönetimindeki 22 RL 904 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarparak ters yöne döndü. Bu sırada otomobile, arkasından aynı yöne giden Selami Tunca (40) yönetimindeki 22 PD 299 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kaza sonucu araç sürücüleri Şakir İnce ve Selami Tunca ile otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Tavşankoru (26), Fikret Eray Kayrakoğlu (24) ve Mehmet Arabacı (42) yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan ve hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Şakir İnce, kaza kırım ekibinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şakir İnce, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnce'nin bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

AYNI YERDE BAŞKA KAZA

Öte yandan, kazanın ardından araçta sıkışan sürücüyü kurtarma çalışması sırasında aynı noktada başka bir kaza daha meydana geldi. Gelibolu'dan Keşan yönüne giden 59 yaşındaki Sevilay Çakır yönetimindeki 22 RT 830 plakalı otomobil, diğer kazanın olduğu yere geldiği sırada önce emniyet şeridinde park halinde bulunan 22 DA 724 plakalı hafif ticari araca, ardından da resmi polis otosuna çarptı. Kazada, sürücü Çakır hafif şekilde yaralandı. Sevilay Çakır ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aynı Yönde Giden Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement