Ayrıcalıklı ve Şık Bir Tatil - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ayrıcalıklı ve Şık Bir Tatil

Ayrıcalıklı ve Şık Bir Tatil

Alanya otelleri içinde farklı bir konuma sahip olan Granada Luxury Resort & Spa misafirlerine şık bir ortamda ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunuyor.

11.04.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya otelleri içinde farklı bir konuma sahip olan Granada Luxury Resort & Spa misafirlerine şık bir ortamda ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunuyor. Göz kamaştıran farklı mimarisi, eşi benzeri olmayan iskelesi, lezzetli yemekleri ve her şeyden önemlisi kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile Granada Luxury Resort Hotel ideal bir tesis.

Alanya'nın Okurcalar Beldesi'nde bulunan Granada Antalya Havalimanı'na 90 km, Alanya merkeze 30 km, Side Antik Kenti'ne 30 km uzaklıkta olan deniz denize sıfır konumda. Akdeniz'in benzersiz sularında yüzme olanağı tanıyan otelin eşi benzeri görülmemiş oval bir iskelesi var. Dileyen misafirler için otelde açık ve kapalı yüzme havuzları da mevcuttur.

Eşsiz lezzetlerin sunulduğu otelde yemek saatleri adeta bir şölene dönüşecek. Türk ve dünya mutfağından seçilen benzersiz yemeklerin açık büfe olarak sunulduğu ana restoran, özenle hazırlanmış menüleri ve şık atmosferleri ile farklı damak tatlarına hitap eden alakart restoranlar, snack barlar, içecek barları ve pastane ile lezzet dolu saatler geçireceksiniz.

Yeşil ile maviyi şık ve modern mimarisi ile bütünleyen Granada Luxury Resort'ta hem dinleneceğiniz hem de eğleneceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz. Pek çok sportif aktivite yapabileceğiniz otelde animasyon gösterileri ile eğlenebilir piyano dinletileri ile huzurlu anlar yaşayabilirsiniz. Otelin içinde bulunan Butterfly Spa Merkezi ise özel masajlar ve cilt terapileri ile arınıp tazelenmenizi sağlayacak.

Eşsiz atmosfer, eşsiz manzara, eşsiz mimari ve kaliteli hizmet… Granada Luxury Resort & Spa tüm tatil algınızı değiştirecek.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ayrıcalıklı ve Şık Bir Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement