Ayşe Hatun Önal, Hande Yener ve Demet Akalın'a Rakip Oldu - Son Dakika
Magazin

Ayşe Hatun Önal, Hande Yener ve Demet Akalın'a Rakip Oldu

Ayşe Hatun Önal, Hande Yener ve Demet Akalın\'a Rakip Oldu

’Güm Güm’ isimli şarkısıyla dünya listelerine girerek müzik piyasasını sallayan Ayşe Hatun Önal, yaz konserlerinin startını Muğla’nın Bodrum ilçesinden verecek.

08.05.2015 10:25

'Güm Güm' isimli şarkısıyla dünya listelerine girerek müzik piyasasını sallayan Ayşe Hatun Önal, yaz konserlerinin startını Muğla'nın Bodrum ilçesinden verecek.

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte birçok ünlü sanatçı Bodrum'da anlaşmalarını yaparak, sahne alacakları mekanlarda hazırlıklara başladı. Ünlü isimlerin Bodrum'daki rekabetine Ayşe Hatun Önal da katıldı. Vittoria Clup'ta 16 Mayıs'ta sahne alacak olan Önal, Hande Yener ve Demet Akalın gibi ünlü isimlere de rakip oldu. Önal'ın konser tarihlerinin Hande Yener ve Demet Akalın'la benzer günlerde olması, akıllara rekabetin giderek kızışacağını getirdi.

Bodrum'un önde gelen eğlence mekanlarından Vittoria Clup'ta sahne alacak olan Önal, geçtiğimiz hafta dünya müzik listelerine girerek isminden çokça söz ettirmişti. Bodrum gecelerinde yerli ve yabancı turistleri eğlendirecek olan ünlü şarkıcının, yaz sezonu boyunca Bodrum'da olacağı ve Önal'ı dinlemek için rezervasyonların şimdiden başladığı öğrenildi. Bodrum geceleri yavaş yavaş turistle dolarken, Ayşe Hatun Önal'ın hayranları ise merakla ünlü sanatçıyı beklemeye başladı.

Öte yandan, büyük bir açılış yapacak olan Vittoria Clup'ın çeşitli etkinliklerle yaz boyunca tatilcileri coşturacağı ve mekanda birçok ünlü ismin sahne alacağı öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ayşe Hatun Önal, Hande Yener ve Demet Akalın'a Rakip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Asena: Bu haberleriniz beni gercekten cok güldürüyor 0 0 Yanıtla
  • sacma: gögsümden ama kalbime kalbime vuruyor. bumu rakip demet akalina. cok sacma bir kiyas olmus. sarkinin ne anlami var ne Dogru Düzgün bir ritmi var. 0 0 Yanıtla

Advertisement