Ayvalık Belediyesi "Hassas Terazi Kontrol Noktası" Uygulaması Başlattı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediyesi "Hassas Terazi Kontrol Noktası" Uygulaması Başlattı

Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaz sezonunun başlaması ve Ramazan ayı dolayısıyla pazar yerlerinde "Hassas Terazi Kontrol Noktaları" kurdu.

21.06.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaz sezonunun başlaması ve Ramazan ayı dolayısıyla pazar yerlerinde "Hassas Terazi Kontrol Noktaları" kurdu.

Ayvalık Perşembe ve Pazar Pazarı, Altınova, Sarımsaklı ile Cunda Adası'ndaki semt pazarlarında bulunan Ayvalık Belediyesi Zabıta İrtibat Büroları önünde oluşturulan noktalarda, vatandaşların aldığı ürünlerin doğru tartılıp tartılmadığı kontrol ediliyor.

Satın alınan ürün belirtilen miktardan az çıkarsa o ürünü satan esnaf hakkında yasal işlem yapılıyor.

Zabıta Müdürü Hasan Narin, bu uygulamayla vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Herhangi bir duruma mahal vermemek için Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün tüm ekipleri, kurulan semt pazarlarında görevdedir. Vatandaşlarımız her türlü öneri ve şikayetlerini bulundukları pazar yerlerindeki zabıta irtibat bürolarına gelerek bildirebilirler" dedi.

Ayvalık Belediyesinin başlattığı hassas terazi kontrol noktası uygulamasının çok yerinde bir çalışma olduğunu dile getiren vatandaşlar, aldıkları ürünlerin ağırlıklarından şüphe ettiklerinde tartarak içlerindeki endişenin giderileceğini ve bu uygulama sayesinde vatandaşın hakkının korunacağını söylediler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediyesi 'Hassas Terazi Kontrol Noktası' Uygulaması Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement