Ayvalık Myo'da 21. Dönem Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Myo'da 21. Dönem Mezuniyet Töreni

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Ayvalık Meslek Yüksekokulundan mezun olanlar, törenle belgelerini aldı.

21.05.2015 17:13

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Ayvalık Meslek Yüksekokulundan mezun olanlar, törenle belgelerini aldı.

Ayvalık Meslek Yüksekokulunda, 21. dönem mezunları olarak öğrenimlerini tamamlayanlar için tören düzenlendi.

BAÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, törende, üniversitelerinin, eğitimde asırlık bir tecrübeye sahip olduğunu belirterek, "Balıkesir Üniversitesinin temelleri 1910'da kurulmuş daha sonra Necatibey Eğitim Enstitüsü olarak devam eden Karesi Dar-ül Muallimi'ne dayanır. Balıkesir Üniversitesi o zamandan bu yana gelişimini sürdürerek gelmiştir" dedi.

Üniversitenin, ülkesine, milletine ve insanlığa faydalı, özgüveni yüksek, dürüst, ahlaklı, görgülü, bilgili ve çevresine duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaç edindiğini vurgulayan Özdemir, "Üniversitemizden mezun olanların diplomaları dünyanın bir çok ülkesinde geçerlilik arz etmektedir. Çünkü Balıkesir Üniversitesi 2010 yılında Avrupa Birliği Komisyonunca Diploma Eki Etiketi ve 2015 yılında da Avrupa Kredi Transfer Sistemi etiketiyle ödüllendirilmiştir. Bunlar Balıkesir programlarının ve diplomalarının Avrupa Birliği dahilindeki geçerliliğini ortaya koymaktadır" diyerek mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Törene, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel ile öğrenci yakınları katıldı.

Mezun olan 300 öğrenci, törenin sonunda havaya keplerini fırlatarak mezuniyeti kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık Myo'da 21. Dönem Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement