Ayvalıklı Engellilerden Emniyet Müdürü Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Engellilerden Emniyet Müdürü Avcı'ya Ziyaret

Ayvalıklı Engellilerden Emniyet Müdürü Avcı\'ya Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleşen genel kurul toplantısının ardından göreve gelen Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi’nin çiçeği burnunda yönetimi, ilçenin başarılı Emniyet Müdürü Ali Kemal Avcı’ya yönelik bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

19.03.2015 16:17

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleşen genel kurul toplantısının ardından göreve gelen Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi'nin çiçeği burnunda yönetimi, ilçenin başarılı Emniyet Müdürü Ali Kemal Avcı'ya yönelik bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Müdür Avcı'nın konukseverliğinde gerçekleşen ziyarette, BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Buyruk, ilçede yaşayan engellilerin asayişlerinin sağlanmasına yönelik ilçedeki polis ekiplerinin duyarlılığına teşekkür etti.

Ayvalık'ta özel aparatlı otomobil kullanarak ulaşım sorununu ortadan kaldıran engellilerin ilçe merkezindeki işlerini halledebilmeleri için çarşı merkezinde otopark sorunuyla karşılaştıklarını kaydeden Çapraz Buyruk, İlçe merkezindeki 2 araçlık otoparkın ise engelliler dışında, sağlıklı sürücülerin sıklıkla kullanması nedeniyle engelli sürücüler tarafından kullanılamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ziyarette konuşan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü İhsan Avcı ise; polisin toplumdaki her vatandaşın canını ve malını korumakla mükellefle olduğunu vurgulayarak, bu anlamda kendileri için engelli vatandaşların apayrı bir yerinin olduğunu vurguladı.

Engellilerin korunması ve kollanması için ilçedeki tüm polis ekiplerinin son derece duyarlı davrandığını hatırlatan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı, engellilerin otopark sorunu konusunda da gerekli incelemeleri yaptıktan sonra üzerine düşeni yapacağını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Engellilerden Emniyet Müdürü Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement