Azerbaycan'da 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'da 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi Düzenleniyor

Azerbaycan\'da 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi Düzenleniyor

Azerbaycan'da düzenlenen 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi, dünyanın dört bir yanından hepsi alanında uzman isimleri bir araya getirdi.

04.10.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'da düzenlenen 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi, dünyanın dört bir yanından hepsi alanında uzman isimleri bir araya getirdi.

Yerli ve yabancı tanınmış estetik ve plastik cerrahi uzmanlarının yer aldığı aktivitede estetik ve plastik cerrahi alanındaki en son yenilikler ve gelişmeler tartışılıyor.

Bu yıl farklı ülkelerden 400'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen ve Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kursu olarak da adlandırılan kongrede, sektörde yer alan pek çok firma stant açıp ve kurslar düzenliyor. Kursta estetik yüz cerrahisi, estetik meme cerrahisi ve vücut şekillendirme gibi pek çok konu çalışması yapılıyor.

Kongreyi Düzenleyen Elşen Memmedov, bu kongrenin geçen yıl düzenledikleri kongreden daha geniş kapsamlı olduğunu; 15 ülkeden, 400 estetik doktorun katıl sağladığını söyledi.

Azerbaycan'da 10 yıl önce plastik cerrahi ameliyatlarının hızlı bir şekilde gelişmeye başladığını bildiren Memmedov, "Etkinliğe bu yıl 400'ün üzerinde katılım oldu. Ayrıca sektörde yer alan firmalar da toplantılar boyunca kurdukları stantlar ile kendilerini tanıtma fırsatı buluyor. Alanında uzman isimlerin yaptığı çalışmaları bire bir paylaşarak katılımcıların bilgi ve deneyim kazanmasını sağladığımız kurslara ilgi çok büyük. Amacımız estetik ve plastik cerrahi alanında yaşanan en son gelişmeleri herkesle paylaşmak, ulusal ve uluslararası düzeyi en üst seviyede tutmak. Azerbaycan'da şu anda estetik alanında dünyada sıralamaya giren doktorlar mevcut. Türkiye ile Azerbaycan'ın her alanda olduğu gibi, bu alanda da birbirlerine desteği var. Şu anda düzenlediğimiz kongrede en çok katılımcı Türkiye'den geldi. Türkiye, estetik cerrahi alanında en güvenli ülkelerden biridir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Azerbaycan'da 2. Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Kongresi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement