Azeri Belediye Başkanları Keçiören'de - Son Dakika
Yerel

Azeri Belediye Başkanları Keçiören'de

Azeri Belediye Başkanları Keçiören\'de

Ankara’nın parlayan yıldızı Keçiören Belediyesi’nin hizmetleri ve projeleri, Azerbaycanlı belediye başkanlarına örnek oldu.

12.03.2015 11:19

Ankara'nın parlayan yıldızı Keçiören Belediyesi'nin hizmetleri ve projeleri, Azerbaycanlı belediye başkanlarına örnek oldu. Azerbaycan'dan gelen 22 belediye başkanı, Keçiören Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuk belediye başkanlarına Keçiören Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetler ve projeler konusunda bilgi verildi. Daha sonra heyet Botanik Parkı, Deniz Dünyası ve Keçiören TOGEM binasından oluşan kısa bir Keçiören turu yaptı.

HOCALI ANITI'NA KARANFİL BIRAKTILAR

Heyetin bir sonraki durağı Keçiören Belediyesi tarafından Hocalı katliamında hayatını kaybedenlerin anısına yaptırılan Hocalı Şehitleri Anıtı oldu. Azeri belediye başkanları anıta kırmızı karanfil bırakarak şehitler için dua ettiler.

Konuk heyete Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi'ni ziyaretinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti. Başkan Ak, Azeri belediye başkanları ile birlikte kültür merkezindeki müzeyi ve Türk İslam sanatları atölyelerini gezdi. Daha sonra konukları onuruna Ören Köşk'te bir akşam yemeği veren Başkan Ak, Azeri belediye başkanları ile tek tek tokalaştı ve onlarla yakından ilgilendi.

KEÇİÖREN ÇOK GÜZEL

Yemek sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Ak, "Hepiniz Keçiören'e hoş geldiniz, burası sizin eviniz. Sizler bizi Azerbaycan'da ağırlamıştınız, biz de sizi Keçiören'de misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldınız, ayrıca anlatılan birçok hizmeti de gezerek yerinde gördünüz. Görsel olarak yapılan ziyaret her zaman faydalıdır. Bunun için bu tarz geziler yararlıdır. Umut ediyorum ki Ankara'yı, Keçiören'i beğenmişsinizdir. Bir kez daha sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Heyet adına konuşan Azerbaycan Belediyeler Birliği Başkanı Hümbet Hüseynov ise "Kendimizi evimizde gibi hissettik. Bizlere çok samimi, içten ve güzel bir misafirlik örneği gösterdiniz. Bunun için size çok teşekkür ediyoruz. Heyetimizde yeni belediye başkanlarımız var, ilk defa Ankara'ya gelen belediye başkanlarımız da var" ifadelerini kullandı. Keçiören'de yapılan hizmetleri çok beğendiklerini kaydeden Hüseynov, "Keçiören çok güzel bir yer. Sayın Başkan başarılarınızın devamını diliyorum" mesajını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azeri Belediye Başkanları Keçiören'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement