Aziz Yıldırım'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt

Aziz Yıldırım, "Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını verirken; "Hatta arayım" dedikten sonra ezanı duyunca, "Şimdi namaz kılıyordur" dedi.

26.02.2015 20:37  Güncelleme: 20:52

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gazetecilerin, "Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Evet" cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım , dün Samandıra'da basın mensuplarının sorularını yanıtlarken oldukça neşeliydi. Sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, toplantının ardından basın mensupları ile sohbetini sürdürdü.

"HOCA ŞİMDİ NAMAZ KILIYORDUR"

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; bir gazeteciin "Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını veren Aziz Yıldırım, "Hatta durun bir arayayım kendisini" dedi ve cebinden telefonunu çıkarttı. Ancak daha sonra okunan ezan aklına gelen Fenerbahçe Başkanı, "Yok. Şimdi aramayayım. Hoca şimdi namaz kılıyordur. Ben kendisini daha sonra ararım" ifadelerini kullandı.

YAN YANA YATAKLARDA KALMIŞLARDI

Yıldırım, 3 Temmuz süreci nedeniyle hapishanede olduğu dönemde, Cübbeli Ahmet ile hastane revirinde yanyana yataklarda kalmıştı.


Aziz Yıldırım\'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 2023: Cübbeli bu vatana lazım Rabbim ilmini artırsın 6 3 Yanıtla
  • Cesur!!!: Türk sporunda Aziz yıldırım gibi dik duran bir adam daha gösterin. Varmı, bence yok!!!!! 4 4 Yanıtla
  • mumin dogru: Cubbeli hurafeci hikayecidir.Tarikat diye uydurma seyhlerle fakirin hakki olan zekat parasini bile kendileri kullanan din tuccarlaridir.Allah ıslah etsin 0 1 Yanıtla

Advertisement