Aziz Yıldırım: Sow Gidici Gözüküyor - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Sow Gidici Gözüküyor

Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Sow 'bana gitmek istemiyorum' dedi. Sonra, gitmek istemiyorum idmana çıkmam diyormuş. Sow gidici gözüküyor." ifadesini kullandı.

26.08.2015 23:20  Güncelleme: 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Terraneo, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Sow'un gidici olduğunu söyledi.

"15 MİLYON EURO VERDİLER KABUL ETMEDİM"

"Sow ile ilgili sözleşmesinde 17 milyona serbest kalır maddesi var." diyen Aziz Yıldırım, "Ben ceza evindeyken Ali Koç, Nihat Özdemir bu oyuncunun gelmesindeki bonservise destek oldular. Dubai'deki bir kulüp Sow'u almak istiyor. 15 milyon euro verdiler. Kabul etmedim. Kulübü temsilen birileri geldi. Hocayı da çağırdım konuştuk. Pereira kalmasından yana." dedi.

"SOW GİDİCİ GÖZÜKÜYOR"

Sow'la yolların ayrılmasının an meselesi olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi; "Sow'a biz seni satmak istemiyoruz ama illa gitmek istersen oyun bozanlık yapma. Ben gitmek istemiyorum dedi. Sow sonradan ben gitmek istiyorum diyormuş. Sow gidici gözüküyor. Sow'u satmamızın sebebi bu takımdan başarı bekliyoruz. Bu saatten sonra o mevkiye kimi bulacağız. Bulsak ta aynı paralar zaten."

FEGHOULI TRANSFERİ

Feghouli transferiyle alakalı konuşan Terraneo, "Feghouli bizim için önemli ve alternatif oyuncular da var gündemimizde. Ancak dün oynanan Valencia maçından sonra zor gibi görünüyor. Yönetim olarak ama sağ kanada bir transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyet defans hattından oldukça memnun. Böyle bir düşüncemiz yok." dedi.

Aziz Yıldırım: Sow Gidici Gözüküyor

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Sow Gidici Gözüküyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vesselam: Sow gitsin kalitesi yetersiz zaten mutlu degil belli Siz feguli yi alın tek forvete dönün Başkan'ım 1 0 Yanıtla
  • defans nerde iyi ya: teknik heyet defanstan memnun mu hemen bıraksınlar o teknik heyetliği 0 0 Yanıtla
  • çeto: fenerde herkes gol atar 15 de verin 0 0 Yanıtla

Advertisement