Azmin Zaferi - Son Dakika
Yerel

Azmin Zaferi

Azmin Zaferi

Denizli’nin Honaz ilçesinde 59 yaşındaki bir kadın Halk Eğitim Merkezi’ne giderek okuma yazma öğrendi.

22.09.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Honaz ilçesinde 59 yaşındaki bir kadın Halk Eğitim Merkezi'ne giderek okuma yazma öğrendi.

Denizli'nin Honaz ilçesinde, Honaz Belediyesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce okuma yazma kursları düzenlenmeye devam ediyor. Honaz'da açılan okuma yazma kursunda başarılı olan kursiyer Elfesiye Yıldırım'a (59) belgesi düzenlenen törenle verildi.

Honaz Belediyesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı birinci kademe okuma yazma kursu sona erdi. Kurs sonunda kadın kursiyere başarı belgesi Honaz Kaymakamı Turgut Gülen tarafından verildi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle düzenlenen törende konuşan Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, "Bu çalışmaların başarıya ulaşması için her düzeyde yoğun gayret ve çabalar harcanmaktadır. Yetişkinlere mutlu bir hayat sağlamayı, milletimizi yüzde yüz okur yazar yapmayı hedefleyen bu faaliyetlerde herkese görev düşmektedir. Eğitim ve öğretimin yaşı olmadığını ve azimle her yolun aşıldığını bir kez daha gördük. Kursiyerimizi bu başarısı için tebrik ediyorum. Eğitim için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azmin Zaferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement