B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi İle İmece Tekrar Lugatımıza Girdi! - Son Dakika
Güncel

B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi İle İmece Tekrar Lugatımıza Girdi!

Ataşehir Belediyesi, 230 b-fit merkezi ve b-fit üyelerinin birlikte çalışmasıyla Ataşehir İnönü Mahallesi'nde yardıma muhtaç 600 kişi için iftar yemeği düzenlendi.

24.07.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de kadın girişimcileri desteklemek, kadın istihdamını artırmak, her yaştan ve gelir grubundan kadına spor yapma fırsatı sunmak için çalışan b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi, Kadir Gecesi'ne denk gelen 23 Temmuz 2014 tarihinde çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Ataşehir Belediyesi'nin de desteği ile, Ataşehir İnönü Mah. Medine Mescidi Sokak'ta bölgede yardıma ihtiyacı olan 600 kişi için iftar yemeği düzenlendi. Bu organizasyonu bireysel katkıları ile sağlayan b-fit spor salonu sahibi kadınlar, üyeler ve b-fit merkez ofisi unutulan bir değerimizi tekrar yaşatarak bu organizasyonu birlikte başardı. Herkes elinden geldiğince destek oldu ve İMECE'nin gücünü ortaya koydu.

Sosyal bir girişim olarak Türkiye'nin 51 ilinde faaliyet gösteren ve 250.000 kadın üyesi olan 230 b-fit merkezinin desteği ile gerçekleşen iftar yemeğine b-fit merkezlerinin üyeleri de katılım gösterdi.

2013 Schwab Vakfı "Türkiye Sosyal Girişimcisi", 2012 Ashoka Üyesi, 2012 ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu "Yılın Kadın Girişimcisi" ve 2009 Endeavor Girişimcisi seçilen b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya böylesine anlamlı bir gece için tüm b-fit merkezlerinin biraraya gelmesinden gurur duyduğunu belirtti. "Kadınların sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının artmasına hizmet etmek" amacıyla faaliyet gösterdiklerini ifade eden Bedriye Hülya, tüm merkezlerin katılımı ile hep birlikte topluma yarar sağlayan projelerine gelecek dönemde de devam edeceklerini söyledi. Ayrıca böyle güzel bir amaç için birlikte hareket ederek İMECE'yi toplumumuza tekrar hatırlatmakta b-fit'in öncü olmasından mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi İle İmece Tekrar Lugatımıza Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement