Baba Oğlun Hastane Fotoğrafı İsrail Vahşetini Dünyaya Duyurdu - Son Dakika
Güncel

Baba Oğlun Hastane Fotoğrafı İsrail Vahşetini Dünyaya Duyurdu

Baba Oğlun Hastane Fotoğrafı İsrail Vahşetini Dünyaya Duyurdu

İsrail ordusunun yaptığı saldırlar vicdanları kanatmaya devam ediyor. Gazzeli bir baba oğulun evlerine yapılan saldırı sonrasında hastanede çekilmiş fotoğrafları yürekleri dağladı.

11.10.2015 16:58  Güncelleme: 17:00

İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının, Gazze'de Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bazı yerler ile ez-Zeytun mahallesinde bir evi hedef aldı. Saldırıdan sonra yaralanıp hastaneye kaldırılan baba oğlunun el ele vermiş fotoğrafları görenlerin yüreklerini dağladı.

BİR KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ 3 KİŞİ YARALANDI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait ait hedefler ile ez-Zeytun mahallesinde bir evin İsrail savaş uçakları tarafından hedef alındığı belirtti. Olayda bir hamile kadının yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Görgü tanıkları da İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi üzerinde yoğun bir şekilde uçtuğunu kaydetti.

3 GÜNDE 11 KİŞİ ÖLDÜ 200 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan, İsrail polisi, bir Yahudi yerleşimciyi bıçakladığı gerekçesiyle bir hafta önce vurarak öldürdüğü Fadi Allon isimli gencin cenazesini akrabalarına teslim ettiği belirtildi.

Yahudi yerleşimcilerin ağustosun başlarında Nablus'ta Devabişe ailesinin evini kundaklamasıyla başlayan ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarla devam eden ihlalleri nedeniyle Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de İsrail askerleriyle Filistinliler arasında gerginlik yaşanıyor.

3 günden bu yana 11 kişi öldü, yaklaşık 200 kişi yaralandı

Bu arada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında son üç günde 11 Filistinlinin öldüğü, yaklaşık 200 kişinin yaralandığı bildirildi.

Son Dakika Güncel Baba Oğlun Hastane Fotoğrafı İsrail Vahşetini Dünyaya Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ERBAA: EYY ANADOLU HALKI UYAN ARTIK..CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... VATANIMIZA BU DÖRTLÜ ÇOK ZARAR VERİYOR...LÜTFEN GERÇEKLERİ GÖRELİM...BALIK HAFIZALI OLMAYALIM... BUNLAR SOL BEYNAMAZLAR...LÜTFEN AKILLI OLALIM.....AKLIN YOLU BİR ...VAKİT BÜTÜN SAĞCILARIN...AKP de... BİRLEŞME VAKTİDİR... 10 1 Yanıtla
  • mersinli: Tayip neyapsın adamın ülkesindekinler nankör bunlar yapmış çokmu Tayip bunlarda halleder 1 0 Yanıtla
  • Islam: Allah muslamana yapilan bu zulumlerin hesabini elbet bir gun soracaktir masum insanlarin kani yerde kalmayacaktir. Elbet bir sıktıkları kursunlar attiklari bombalar kendilerine donecektir. Iste o gun saklanacak yerleri kalmayacak, olen her masum gunahsiz cocugun intikami alinacak, dunyaya muslumanlar hukmedecektir insallah unutmayin ki turkler Allahin yer yuzunde ki kilicidir..... 1 0 Yanıtla
  • işçi: yürüyün yürüyün 0 0 Yanıtla

Advertisement