Baba-oğul Son Yolculuğa Birlikte Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Baba-oğul Son Yolculuğa Birlikte Uğurlandı

Baba-oğul Son Yolculuğa Birlikte Uğurlandı

Kazan’da dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybeden baba-oğul, Kazan’da toprağa verildi.

20.08.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazan'da dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybeden baba-oğul, Kazan'da toprağa verildi.

İkindi namazının ardından Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına; Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze namazı sonrası baba-oğul, Kazan Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Dün öğlen meydana gelen trafik kazasında Fazlı Akkaya'nın kullandığı 06 BR 8647 plakalı hafif ticari araç ile Yusuf Koç'un kullandığı 06 RFY 61 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı Vakıf Caddesi Kavşağı'nda çarpışmış, kazada 4 kişi yaralanmıştı.

Kazada yaralanan baba Selahattin (69) ve oğlu Alaattin (42) kaldırıldıkları hastanelerde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Fazlı Akkaya ve Selahattin Civan'ın kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Selahattin'in (14) tedavileri ise sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba-oğul Son Yolculuğa Birlikte Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement