Babaeski Rengarenk - Son Dakika
Yerel

Babaeski Rengarenk

Babaeski Rengarenk

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanlığı, biten altyapı çalışmaları sonrası ilçe merkezinde yol yapım çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da yepyeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

06.11.2015 18:00

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanlığı, biten altyapı çalışmaları sonrası ilçe merkezinde yol yapım çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da yepyeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Babaeski Belediyesi, çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde kaldırımları renkli mantarlar ve renkli toplar ile donatarak, şehri rengarenk bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ilçeyi yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, renklerin insan hayatında önemli bir noktada olduğunu belirtti.

Kaldırımların farklı renklerle donatılması ile ilçenin güzel bir görünüm kazandığını dile getiren Başkan Hacı, "Özellikle son günlerde vatandaşlarımızın en çok kullandığı ve Kahve Diyarı, Bayramefendi Osmanlı Kahvesi gibi kurumsal mekanların bulunduğu caddeyi renkli toplar, Fatih Caddemizi boydan boya renkli mantarlar ile donatmamız vatandaşlarımızın büyük bir beğenisini kazandı. Aynı zamanda ilçemize pozitif yönde bir katkı sağladı. Her mahallemizde, caddemizde farklı, yepyeni düzenlemeler, projeler yapacağız. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupa'nın önde gelen büyük şehirlerinde yapılan renkli kaldırımlar, renkli yollar, renkli mantar uygulamalarını ilçemizde yaygınlaştıracağız. Avrupa kenti olmanın ilk koşulu sağlam, modern bir alt yapıdan geçmekteydi. Babaeski Belediyesi önce altyapısını yenileyerek bu konuda en büyük adımı atmıştı. Şimdi örnek, modern uygulamalar ile bu yolda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Yatırım ve hizmetlerimizi gerçekleştirirken, halkımızın isteklerini ve ilçemizin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmaktayız. Hedefimiz Babaeskimizi her yönüyle daha modern daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Babaeski Rengarenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement