Babasını Balyozla Öldürdüğünü Hatırlamadı - Son Dakika
Yaşam

Babasını Balyozla Öldürdüğünü Hatırlamadı

Babasını Balyozla Öldürdüğünü Hatırlamadı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde tartıştığı babasını balyozla döverek öldüren şizofren hastası şahıs, cinayeti hatırlamadı.

21.06.2016 14:20  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde şizofren hastası şahıs, tartıştığı babasını balyozla döverek öldürdü. Sınıf öğretmeni olan katil zanlısının, sorgusunda olayı hatırlamadığı öğrenilirken, şahıs tutuklandı.

BALYOZLA BABASINI BAŞINA VURDU

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi Villa Sokak'ta meydana gelen olayda, şizofren hastası olan ve bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Y.G. (43), babası M.G. (77) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Y.G., eline geçirdiği balyozla babasının başına vurdu. Olayın ardından baba M.G. sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından çalışma başlatan İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı olarak M.G.'nin oğlu Y.G.'yi gözaltına aldı.

SORGUDA OLAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Y.G., emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Y.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, sorgusunda olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, hayatını kaybeden M.G.'nin cenazesi de Sivas'ın Gemerek ilçesinde toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Babasını Balyozla Öldürdüğünü Hatırlamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erdal: Bu şizofrenlerin hepsini ötenazi yapacan topluma kötü örnek birde genetik bir hastalık aileden çocuğa geçebiliyor;Tedaviside yok Direkt Ext 1 2 Yanıtla
    Yorumcu: İleride sende de şizofreni görülürse söylediklerin yine geçerli mi? 1 0
  • büşra : aynı apartmanda yaşıyorduk rahmetli adamla o oğlu her seferinde anne ve babasını yolda görse elini öper sarılırdı şok oldum 1 0 Yanıtla
  • Soruyorum: Böyle hasta bir insanın sınıf öğretmeni olarak görev yapabilmesini açıklayın 0 0 Yanıtla

Advertisement