Babasının Vurduğu Çağrı Beş Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Babasının Vurduğu Çağrı Beş Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti

Babasının Vurduğu Çağrı Beş Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, iddiaya göre derslerini uzattığı için babası tarafından vurulan Çağrı Ö., tedavi gördüğü hastanede beş ay sonra hayatını kaybetti.

23.09.2015 17:37

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, iddiaya göre derslerini uzattığı için babası tarafından vurulan Çağrı Ö., tedavi gördüğü hastanede beş ay sonra hayatını kaybetti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından geçen Aralık ayında emekli olan astsubay Nurettin Ö, 7 Nisan gecesi iddiaya göre, okulunu uzatıp derslerine geç gittiği gerekçesi ile tartıştığı Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü öğrencisi oğlu Çağrı Ö (26)'yü önce bıçakla yaraladı ardından silahla vurdu. Oğlunu öldürdüğünü sanan Nurettin Ö., bu sefer kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan kızının yanında bulunan ve kızı ile birlikte eve dönen Yasemin Ö., eve girdiğinde eşinin cansız bedenini bulurken ağır yaralı oğlu için ambulans çağırdı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çağrı Ö., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çağrı Ö., 5 buçuk ay verdiği yaşam savaşını kaybederek bugün hayatını kaybetti.

BABA MEKTUP BIRAKMIŞTI

Olay sonrası baba Nurettin Ö.'nün ailesine bıraktığı iki mektup bulundu. Mektupların birinde şu ifadeler yer alıyordu; "Şu an saat 08.45, önce oğlumu sonra da kendimi vuracağım. Benim cenaze işlerimle eşim ilgilensin. Eşim dirayetlidir." Nurettin Ö., diğer mektubunda ise, "Oğlum benim istediğim gibi subay olmak istemedi. Askeri okulu bırakıp kendi istediği okulu tercih etti. Ancak kendi istediği okulu bile uzatıp derslere gitmiyordu" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babasının Vurduğu Çağrı Beş Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement