Bağcılar'da Şüpheli Otobüs Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Şüpheli Otobüs Polisi Alarma Geçirdi

Bağcılar\'da Şüpheli Otobüs Polisi Alarma Geçirdi

Bağcılar'da içinde yolcuların bulunduğu şüpheli bir otobüs, detaylı aramadan geçirildi. Kitap ve broşürlerin bulunduğu otobüsteki yaklaşık 20 kişi serbest bırakıldı.

26.06.2016 13:55  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da içinde yolcuların bulunduğu şüpheli bir otobüs, İstanbul polisini alarma geçirdi. Durdurulan otobüs, detaylı bir aramadan geçirildi. Kitap ve broşürler bulunduğu otobüsteki yaklaşık 20 kişi ise serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİ OTOBÜS DURDURULDU

Bağcılar Mahmutbey Caddesi üzerinde bir yolcu otobüsünden şüphelen polis ekipleri, otobüsü durdurdu. Otobüs, İSKİ Şube Müdürlüğü karşısında bulunan eski bir akaryakıt istasyonuna çekildi.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Otobüsü incelemeleri için Güvenlik Şube ve Terörle Mücadele Ekipleri sevk edildi. Çevik Kuvvet ekipleri de akaryakıt istasyonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi alarak olay yerine giriş ve çıkışları yasakladı.

KİTAP VE BROŞÜR BULUNDU

Otobüste yapılan incelemelerde çok sayıda kitap ve broşür bulundu. Yapılan incelemelerin ardından otobüs polis, eskortluğunda bölgeden uzaklaştırıldı.

20 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Otobüs içindeki yaklaşık 20 kişi ise incelemelerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Olay yerinden uzaklaşan şüpheli kişiler soruları yanıtsız bıraktı.

OTOBÜS BAĞLANDI

Herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan otobüs, muayenesi olmaması ve malzeme eksikliğinden dolayı trafik ekipleri tarafından bağlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Şüpheli Otobüs Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ebuebu: müslüman işidliler kalplere nasil korku salıyor her gördüğünüz sakalı size müslüman işidlileri hatırlatıyor Allahı hatırcasına elhamdulillah imanda bu değilmidir müslümana bakınca Allahı hatırlamak 3 4 Yanıtla
    ehli sünet: işidler cehenem köpekleri hadis ,hdp de aynı chp de aynı 2 0

Advertisement