Bağlı: Sorunlar İçin Bir Araya Gelmeye Gayret Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Bağlı: Sorunlar İçin Bir Araya Gelmeye Gayret Edeceğiz

Bağlı: Sorunlar İçin Bir Araya Gelmeye Gayret Edeceğiz

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, işadamları ile buluşmasında sorunların çözümü için ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

01.07.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, Şanlıurfa Milletvekili Bağlı'nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, uzun ve yoğun bir seçim çalışmasının ardından milletvekilliğine hak kazanan Bağlı'yı kutladıklarını, başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bağlı ise yapmış olduğu değerlendirmede, gerçekleşen seçimler sonrası teşekkür amaçlı STK'ları ziyaret etmek istediklerini, desteklerinden dolayı da tüm STK'lara şükranlarını sunduklarını, bundan sonraki aşamalarda Şanlıurfa'nın sorunları için devamlı bir araya gelmeye gayret sarf edeceklerini, söyleyerek ziyareti kabullerinden dolayı MÜSİAD Üyelerine MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Yetkin nezdinde teşekkür etti.

7 Haziran seçimleri ve kentin sosyo-ekonomik sorunlarının da yer aldığı ziyaret sonrası MÜSİAD'ın yayınlarından oluşan kitaplar Bağlı'ya hediye edildi. Yapılan hediye takdiminden sonra çekimi yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bağlı: Sorunlar İçin Bir Araya Gelmeye Gayret Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • urfali : seçim bitti artık vekilleri sahada göremiyoruz nerde vatandaşın derdini dinleyecek adam gibi vekil sadece medya karşısında poz verirler ancak 0 0 Yanıtla

Advertisement