Bahçeli Bugünü de Dinlenerek Geçirecek (3) - Son Dakika
Güncel

Bahçeli Bugünü de Dinlenerek Geçirecek (3)

Bahçeli Bugünü de Dinlenerek Geçirecek (3)

Oktay VURAL: ALLAH'A ŞÜKÜR DEVLET BEYİN DURUMU İYİ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

18.01.2016 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oktay VURAL: ALLAH'A ŞÜKÜR DEVLET BEYİN DURUMU İYİ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Vural, "Sağlık durumu son derece iyi. Günlük rutin çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Telefon görüşmelerini de yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan da kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Bütün geçmiş olsun dileklerini ileten vatandaşlara çok teşekkür ediyoruz. Devlet beyin hastaneden çıkış tarihi ile ilgili olarak doktorlarının vereceği karar neticesinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Muhtemelen yarın taburcu olması ile ilgili bilgilendirme olacaktır. Allah'a şükür Devlet Beyin durumu iyi" dedi.

KADIN SÜRÜCÜ MAKAM ARACINA ÇARPTI

Bu arada, Oktay Vural'ın hastanede bulunduğu sırada akaryakıt almaya giden şoförünün bulunduğu makam aracına Çayırova'da bir araç çarptı. Makam aracında hasar oluşurken, adı açıklanmayan kadın sürücü yaralandı. Oktay Vural kazayla ilgili olarak, "Şoförüm beni bıraktıktan sonra benzin almaya giderken bir kaza geçirmiş. Aracı kullanan şoförde bir şey yok. Ancak karşı aracı kullanan hanımefendi de bir kırık var. Hanımefendiyi ziyaret ettim. Sağlık durumu iyi. Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah bir an önce taburcu olur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli Bugünü de Dinlenerek Geçirecek (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement