Bahçelievler Belediyesinden Emniyete Araç Hibesi - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler Belediyesinden Emniyete Araç Hibesi

Bahçelievler Belediyesinden Emniyete Araç Hibesi

Belediyenin, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibe ettiği 20 araç ve 10 motosiklet, törenle teslim edildi.

05.06.2014 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediyesinin, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibe ettiği 20 araç ve 10 motosiklet, törenle teslim edildi.

Belediyenin Çobançeşme'deki ek hizmet binasında gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, ihtiyaç duydukları araçları her zaman kamu kaynaklarıyla temin etme şansı yakalayamadıklarını söyledi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'na ve katkısı olan herkese teşekkür eden Altınok, İstanbul'da güvenlik hizmeti verirken halkın büyük desteğini gördüklerini dile getirdi. Altınok, vatandaştan kopuk şekilde gerçekleştirilecek hizmetlerin hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacağını vurgulayarak, İstanbul'da başarılı olmalarını vatandaşlarla iletişimlerinin iyi olmasına bağladı.

Altı aydır görevde bulunduğunu hatırlatan Altınok, yerel seçimler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin izinsiz gösteriler gibi süreçleri geçtiklerini ve polisin bu dönemlerde başarıyla görev yaptığını aktardı. Altınok, yerelde hizmet yapan polis ekiplerine sağlanan desteklerin hizmetin kalitesini artırdığını anlattı.

Altınok, konuşmasının ardından, Develioğlu'na teşekkür plaketi sundu.

Kurdele kesimi sonrası, hibe edilen araç ve motosikletler konvoy oluşturarak ilçede tur attı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçelievler Belediyesinden Emniyete Araç Hibesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement