Bahçelievler Mahallesi'ne Hizmet Yağacak - Son Dakika
Yerel

Bahçelievler Mahallesi'ne Hizmet Yağacak

Bahçelievler Mahallesi\'ne Hizmet Yağacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bahçelievler Yeni Camii’de kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

09.10.2015 16:41

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bahçelievler Yeni Camii'de kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, vatandaşlara müjde üstüne müjde verdi.

Merkezefendi ilçesinde her hafta farklı bir camide Cuma namazına giden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu kez Bahçelievler Yeni Cami'deydi. Başkan Subaşıoğlu, namaz çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bahçelievler Mahallesi'ndeki vatandaşları dinleyen Subaşıoğlu, hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu açıklamasında, "Her hafta vatandaşlarımızla Cuma namazı çıkışı bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Kendilerini dinliyoruz. Bugünde Bahçelievler Mahallemizdeydik. Bahçelievler Mahallemize önemli bir pazaryeri kazandırdık. Bu mahallemize de her mahallemize olduğu gibi hizmetlerimizi getirmeye devam edeceğiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçelievler Mahallesi'ne Hizmet Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement