Bahçeşehir'den Bir Şampiyonluk Daha - Son Dakika
Yerel

Bahçeşehir'den Bir Şampiyonluk Daha

Bahçeşehir\'den Bir Şampiyonluk Daha

Yalova Bahçeşehir Okulları Masa Tenisi Küçük Erkek Takımı 27-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Kastamonu’da yapılan Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında birinci oldu.

31.05.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Bahçeşehir Okulları Masa Tenisi Küçük Erkek Takımı 27-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Kastamonu'da yapılan Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında birinci oldu.

Emir Baha Sönmez, Efe Hacıoğlu, Berhak Karaalp, Ekin Bahtiyar Toprak ve Özgün Göksal ile mücadele eden Yalova Bahçeşehir takımı, Yalova ve bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye şampiyonluğunu da elde etti. Kastamonu'daki final maçında Ankara Özel Samanyolu Ortaokulu'nu mağlup eden Yalova Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 öğretim yılında Türkiye şampiyonu oldu.

Masa Tenisi Bölge Antrenörü Bayramali Yıldız, "Ön eleme maçları ile birlikte 1000 okulun üzerinde okulun yarıştığı müsabakalarda sporcularımız oldukça iyi bir performans ortaya koymuştur. Bir takım olan ilimizin kontenjanı iki takıma çıkmıştır. Müsabakalarda yarışan ekibimizdeki sporcularımız 2004 ve 2005 doğumlu sporculardır. Önümüzdeki sene aynı ekibimiz ile aynı kategoride yarışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki önümüzdeki senelerde de sporcularımız zirveyi kimseye bırakmayacaklardır" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçeşehir'den Bir Şampiyonluk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement