Bahçeşehir Koleji'nden Öğretmen ve Velilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Bahçeşehir Koleji'nden Öğretmen ve Velilere Seminer

Bahçeşehir Koleji\'nden Öğretmen ve Velilere Seminer

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Kolejleri işbirliğiyle, gazete yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim Üyesi Dr. Özgür Bolat’ın, Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Reha Yurdakul Salonu’nda öğretmen ve veliler için verdiği seminer ilgi gördü.

14.04.2014 17:18

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Kolejleri işbirliğiyle, gazete yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim Üyesi Dr. Özgür Bolat'ın, Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Reha Yurdakul Salonu'nda öğretmen ve veliler için verdiği seminer ilgi gördü.

'Eğitimde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar' konulu seminere, öğretmen ve velilerin yanı sıra değişik mesleklerden vatandaşlar da katıldı. Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği seminerde Müdür Semra Talay, konuşmacı Dr. Özgür Bolat ve katılımcılara teşekkür etti. Ünlü yazar Bolat, 'Eğitimde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar' başlığı ile verdiği seminerde, tam öğrenmenin, öğrencinin öğrenmeye gönüllü olarak katılmasıyla gerçekleşebileceğini dile getirdi. Konuşmacı, Bahçeşehir Kolejlerinde öğrencinin öğrenmede ve bilgiyi alma da, sürece katıldığını belirtirken, başarıların da bu sayede gerçekleştiğini bildirdi. Seminerin çok yararlı olduğunu anlatan Okul Müdürü Semra Talay, "Bahçeşehir Kolejleri eğitim felsefesini şekillendirdiği içsel, kişiye özgü eğitimi her alanda uygulamakta, öğrenci gelişiminde farklılıklar oluşturmaktadır. Yenilikleri, ülkemize kazandıran yapımızın anlayışına uygun olarak alanlarında dünya çapında kabul görmüş uzmanların seminerleri ve eğitimleri öğretmenlerimize verilmektedir. Ayrıca Burhaniye'de bütün eğitim gönüllülerinin yararlanabileceği ortamlar oluşturulmaktadır. Bilimsel ve paylaşımcı sistemimiz sayesinde öğrencilerimiz, hep birlikte izlediğimiz ve gururlandığımız başarıları Körfezimize kazandırmaktadır" dedi. Müdür Talay, daha katılımcılara teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçeşehir Koleji'nden Öğretmen ve Velilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement