Bakan Aşcı Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika
Politika

Bakan Aşcı Terör Saldırılarını Kınadı

Bakan Aşcı Terör Saldırılarını Kınadı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Şırnak’taki terör saldırısına ilişkin, "Bugün de şehitlerimiz var. Allah onların şehadetlerini kabul etsin.

25.09.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Şırnak'taki terör saldırısına ilişkin, "Bugün de şehitlerimiz var. Allah onların şehadetlerini kabul etsin. Çok üzgünüz. Mübarek bayram günü olacak iş değil" dedi.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Aksaray'a gelen Bakan Aşcı, burada önce Aksaray Valiliği'nde il protokolü ve kamu kurum müdürleri ile bayramlaştı. Daha sonra sırası ile Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nu ziyaret ederek burada kalan hasta, yaşlı ve kimsesiz çocuklarla bayramlaştı. Buradan İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Aşcı, daha sonra emniyet mensuplarıyla düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Aşcı, İl Emniyet Müdürlüğü'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Terörün dini, dili ve ırkının olmadığını ve mübarek Kurban Bayramı'nda bile saldırılarına devam ettiğini ifade eden Aşcı, "Bugün de şehitlerimiz var. Allah onların şehadetlerini kabul etsin. Çok üzgünüz. Mübarek bayram günü olacak iş değil. Hiçbir hak yaşama hakkından öte değildir. Siz hak isterken bir insanı öldürüyorsanız, bunun hiçbir savunulacak tarafı yoktur. Önce insanı yaşatacağız, sonrasında memlekette ne sorunumuz varsa kardeşlik hukuku içerisinde beraber karşılıklı konuşacağız" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü bir devlet olduğunu aktaran Aşcı şöyle konuştu:

"Hiçbir güç kuvvet bize karşı gelemez. Teröristlerin elinde sadece bombaları var. Ancak kalleşçe, kahpece kullanıp insanımıza zarar verebilir, polisimizi askerimizi şehit edebilirler. Böyle yüce imana sahip millet karşısında hiçbir gücün, kuvvetin durması ve bir şey başarması mümkün değil. Dolayısıyla bu millet güçlüdür. Bin yıldır bu memlekette mücadele devam ediyor. Bin yıl daha da sürse devam edecektir." - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Aşcı Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement